Jessica Lamein

Jessica is precies, creatief en weet wat ze wil als ze achter de camera staat.

← terug naar team

Jessica Lamein

Maak kennis met Jessica, onze eigen Be Bricks-groeiparel! Jessica begon ruim 3 jaar geleden als stagiaire en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot ons hoofd vormgeving én fotografe. Wat Jessica echt bijzonder maakt, is haar rust, sereniteit en haar vermogen om altijd het grote geheel te overzien. Of het nu gaat om het vastleggen van producten, het creëren van visuele content of het ontwerpen van aantrekkelijke social media posts, bij Jessica vind je een collega die met een kalme glimlach elk creatief obstakel kan overwinnen.

Functie: Social Media Creative & fotograaf
Geboren op: 18-08-1998
Komt uit: Groningen
Lievelingseten: Vegetarische filet americain
Kantoorbijnaam: Jessiquaia

Skills
???? Creatief Visionair
???? Beeldvanger
???? Visuele Verhalenverteller

Jessica’s dilemma voor jou:
Stel dat je een camera kon hebben die elk moment in je leven perfect vastlegt, maar dat je nooit meer selfies zou mogen maken. Zou je de magische camera kiezen en de wereld verbazen met je fotografische kunsten, of zou je jezelf niet kunnen weerstaan en de selfie-traditie voortzetten?

Jouw bedrijf
online zichtbaar maken?

We hebben 97 bedrijven online zichtbaar gemaakt.

gratis campagne advies

Meer over ons

Ontdek wat wij hebben gedaan voor onze klanten.

Wat onze klanten van ons vinden?

 • Nicky Schieving

  Wij zijn al een behoorlijke periode klant van Be Bricks en zeer happy over de samenwerking. Doordat wij al onze producten zelf maken moeten we vrij snel schakelen op basis van de voorraad. Er zijn dus korte lijntjes nodig. Dit lukt top! Daarnaast denken ze graag mee over slimme dingen om onze ads nog beter te kunnen inzetten.

  Fit Piggy
 • Marc Cornelius

  Samenwerken met Be Bricks is als whiskey. Het wordt met de tijd beter en beter.” “Werken met Be Bricks ervaar ik bij diverse (gezamenlijke) klanten als zeer prettig. Ze denken met mij en de klant mee, nemen initiatief en het belangrijkste: leveren resultaat.

  Marc.nl
 • Justin Frey

  Be Bricks beheert en onderhoudt de socialpages van Culterra en zorgt wekelijks voor frisse teksten. Wij zijn erg tevreden over de communicatie, de nieuwe ideeën en de voortgang die wordt geboekt. Culterra is als merk gegroeid op de online kanalen en krijgen nog maandelijks erg positieve feedback op de content die online verschijnt.

  Supply Chain
 • Wimer Visbeek

  Be Bricks is voor mij een partij waarvan ik niet wist dat ik ze zo heb gemist. Ze zorgen voor goede en leuke content op onze kanalen en spreken daarmee onze huidige én veel nieuwe klanten aan. Het ontzorgt mij veel. Het kost misschien wat geld maar ze verdienen zich, in mijn geval, zeker terug! Ik heb ze al meerdere keren aanbevolen bij collega ondernemers die de sociale media zelf beheren.

  Eigenaar Sanjes Safari
 • Lisa van der Ploeg

  Vanuit Fijn op Vakantie al jarenlang een prettige samenwerking met Be Bricks voor onze social advertising. Maya, Akkelee en hun team zijn specialisten in social advertising en dat merk je in de kwaliteit en resultaten van de advertenties. Daarnaast staat klantvriendelijkheid en een langdurige, duurzame samenwerking voor hun centraal. Ze zijn altijd bereid om (strategisch) mee te denken en staan altijd klaar m.b.t. vragen of verzoeken. Wij zijn super tevreden!

  Manager Marketing & Reserveringen bij Fijn op Vakantie