Rianne Boven

Social advertising pro met een creatieve touch!

← terug naar team

Rianne Boven

Als onze externe strateeg schittert Rianne als geen ander in de wereld van social advertising. Met meer dan 10 jaar ervaring heeft ze een schat aan kennis en expertise opgebouwd in deze dynamische en altijd veranderende markt. Rianne is de koningin van originele contentcreatie, en ze tovert keer op keer betoverende ideeën tevoorschijn die onze klanten doen glimlachen. Haar vermogen om verhalen te vertellen via social media is gewoonweg magisch! Maar dat is niet alles – Rianne heeft ook een buitengewoon talent voor planning en organisatie. Ze brengt chaos in kaart en transformeert het in een gestructureerde symfonie van campagnes en strategieën. Ze houdt altijd het grote plaatje in gedachten en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op wat ze het beste doen.

Functie: Social Media Strateeg
Geboren op: 17-06-1990
Komt uit: Groningen
Lievelingseten: Salades met heeeel veel groente

Skills
????‍???? Contentkoningin
????‍♀️ Strategische Tovenaar
???? Communicatiekampioen

Rianne’s dilemma voor jou:
Bij twijfel, moeten we ‘Katten in Pakken’ of ‘Honden in Zonnebrillen’ posten?

Jouw bedrijf
online zichtbaar maken?

We hebben 97 bedrijven online zichtbaar gemaakt.

gratis campagne advies

Meer over ons

Ontdek wat wij hebben gedaan voor onze klanten.

Wat onze klanten van ons vinden?

 • Nicky Schieving

  Wij zijn al een behoorlijke periode klant van Be Bricks en zeer happy over de samenwerking. Doordat wij al onze producten zelf maken moeten we vrij snel schakelen op basis van de voorraad. Er zijn dus korte lijntjes nodig. Dit lukt top! Daarnaast denken ze graag mee over slimme dingen om onze ads nog beter te kunnen inzetten.

  Fit Piggy
 • Marc Cornelius

  Samenwerken met Be Bricks is als whiskey. Het wordt met de tijd beter en beter.” “Werken met Be Bricks ervaar ik bij diverse (gezamenlijke) klanten als zeer prettig. Ze denken met mij en de klant mee, nemen initiatief en het belangrijkste: leveren resultaat.

  Marc.nl
 • Justin Frey

  Be Bricks beheert en onderhoudt de socialpages van Culterra en zorgt wekelijks voor frisse teksten. Wij zijn erg tevreden over de communicatie, de nieuwe ideeën en de voortgang die wordt geboekt. Culterra is als merk gegroeid op de online kanalen en krijgen nog maandelijks erg positieve feedback op de content die online verschijnt.

  Supply Chain
 • Wimer Visbeek

  Be Bricks is voor mij een partij waarvan ik niet wist dat ik ze zo heb gemist. Ze zorgen voor goede en leuke content op onze kanalen en spreken daarmee onze huidige én veel nieuwe klanten aan. Het ontzorgt mij veel. Het kost misschien wat geld maar ze verdienen zich, in mijn geval, zeker terug! Ik heb ze al meerdere keren aanbevolen bij collega ondernemers die de sociale media zelf beheren.

  Eigenaar Sanjes Safari
 • Lisa van der Ploeg

  Vanuit Fijn op Vakantie al jarenlang een prettige samenwerking met Be Bricks voor onze social advertising. Maya, Akkelee en hun team zijn specialisten in social advertising en dat merk je in de kwaliteit en resultaten van de advertenties. Daarnaast staat klantvriendelijkheid en een langdurige, duurzame samenwerking voor hun centraal. Ze zijn altijd bereid om (strategisch) mee te denken en staan altijd klaar m.b.t. vragen of verzoeken. Wij zijn super tevreden!

  Manager Marketing & Reserveringen bij Fijn op Vakantie